Vásároljon inverter motoros AEG mosógépet, szárítógépet, és mosó- szárítógépet és mi 10 év garanciát adunk új készüléke inverter motorjára. Az ajánlat a promócióban részt vevő mosógépekre, (elöltöltős és felültöltős mosógépek), szárítógépekre és mosó- szárítógépekre vonatkozik, és visszavonásig érvényes.

MITŐL ENNYIRE MEGBÍZHATÓ AZ INVERTER MOTOR?

Az inverter motor egyik legfontosabb jellemzője, hogy nincs benne szénkefe. A hagyományos motorokban lévő szénkefe hozzáér a motor forgó tengelyéhez, s ez ahhoz hasonló hatást eredményez, mintha az autót félig behúzott kézifékkel vezetnék. A súrlódás (felmelegedés) miatt a szénkefével működő motorok bizonyos időközönként pihennek, ez a gyakorlatban hosszabb a mosó- és szárítóprogramot jelent. A szénkefe és a mozgó alkatrészek hiánya azt is jelenti, hogy hosszabb a motor élettartama – nincs, ami elromoljon benne.

Csendes és energiatakarékos

Nagy részben az inverter motornak köszönhető az energiafogyasztás jelentős csökkenése is. Az AEG inverter motoros mosógépek és szárítógépek figyelemreméltóan alacsony energiafogyasztással és alig hallhatóan dolgoznak. A legtöbb szárítógép 40-50, a mosógépek pedig akár 70-90 százalékkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint az A energiaosztályú társaik. Zajszintjük annyira alacsony, hogy szinte észre sem fogja venni, hogy fut a program. A csúcsmodell zajszintje mindössze 47dB mosásnál, s ezzel átlagosan négyszer csendesebben dolgozik, mint a piac legtöbb mosógépe (átlagosan 59dB). De 50-58dB zajszintjükkel az alacsonyabb felszereltségű inverter motoros készülékek is fele, harmada olyan hangosak, mint hagyományos motorral működő társaik.