Sokan szeretnének megbízható, jó mosógépet venni, de nem tudnak, vagy szeretnének sok pénzt rá szánni. Mi mindenképp arra ösztönöznénk mindenkit, hogy gondolja meg, mennyit tud rászánni, mert ugrásszerűen fejlődnek a készülékek. Ebben a szegmensben a megfelelő választás nagyon fontos lehet, hiszen egy két igazi gyöngyszem is megbújhat már közöttük. A teljes választékot ebben a szegmensben itt találja.

1, Szeretne-e szárítógépet a készüléke mellé venni? Esetleg gondolkodik rajta?

A szárítógép -melyről külön cikkünkben olvashat részletesebben- hatalmas segítsége lehet bármelyik háziasszonynak. Télen egyszerre szárazak lesznek a ruhák, nem lesz a lakás annyira szöszös, át lehet szellőztetni alvó párnákat, takarókat. Ehhez viszont ajánlott egy legalább 1200 fordulat/perc-es centrifugájú mosógépet beszerezni. Ezek a modern gépek már nem gyűrik a ruhákat, a dobok úgy vannak kialakítva, hogy a lehető legkevesebb ránc legyen benne.

1200-as fordulatú mosógépekből itt találja az általunk javasoltakat

2,  Szeretne-e hosszabb garanciát?

A legtöbb gyártó csak 1-2 év garanciát adnak a készülékekre, bizonyos gyártók akár 3 évet is adnak. Előfordul az is, hogy bizonyos gyártók időszakosan, regisztrációhoz kötötten adnak meghosszabbított garanciát. Ezekről mindig érdeklődjön aktuálisan az eladóktól, akik napra készek az alap garancián felüli garanciák kérdéskörében. Alternatív módon a legtöbb készülékre lehet kiterjesztett garanciát vásárolni, amik nagyságrendileg 10% körüli összegbe kerülnek, így ideális kiegészítő lehet ebben a szegmensben.

3,