Bármelyik kategóriát választaná, egy dolog biztosan igaz. Aki igazán jó mosógépet akar venni, Miele-t vesz. Akkor miért nincs minden háztartásban Miele készülék? A válasz nagyon egyszerű: mivel a Mielenél nem kötnek kompromisszumokat, így az áraik is a legmagasabbak a piacon. Nem akarnak tömegcikkeket gyártani, helyette használható, megbízható gépeket, amiket csak egyszer kell megvenni hosszú időre.  (Németországban a legmegbízhatóbb márkának választották a háztartási készülékek kategóriában. Minden évben.)

Miele elöltöltős készülékek:

 

Ezek a készülékek már mind rendelkeznek 1600 fordulat/perc-es centrifugával. Ez azért lehet fontos, mert ha szárítógépet (szárítógépekről írásunk itt) szeretnénk hozzá, a szárítógép annál hamarabb végez, és annál kevesebb energiát fogyaszt. Természetesen ha hagyományos úton szárítjuk a ruháinkat, erősebb fordulat akkor is segít abban, hogy hamarabb száradjanak, ami például télen nagyon fontos lehet.

Nagy dob kapacitás: jellemzően 8-9kg -száraz- ruha töltetet lehet egyszerre mosni a készülékekben. Ez rengetegnek tűnhet, de valójában egy négytagú családnál is könnyen összejön pulóverek, farmerek mosásával. Természetesen ha csak 5 kg ruhát tesz bele az ember, az sem árt a gépnek, sőt. Kíméli a dobot, és arányosan kevesebb vizet/energiát vesz fel, mintha tele lenne.

Az olyan funkciók mint a vasaláskönnyítés, aquastop, késleltetett indítás természetesen benne van a legtöbb készülék tudásrepertoárjában. Viszont a Miele készülékek erőssége nem ebben rejlik. Általában letisztult, egyszerű kezelésük van, csak annyi gombot tesznek rá ami mindenképp szükséges, a magyarországi forgalomba szánt gépeken teljesen magyar feliratozással.

Amennyiben kérdése lenne bármelyik készülékkel kapcsolatban kérjük keressen bennünket bátran! Ha felkeltettük az érdeklődését az alábbi oldalakon tájékozódhat az általunk is forgalmazott Miele mosógépekkel kapcsolatban: elöltöltős, 60 cm mély készülékek.

Miele felültöltős készülékek:

Kisebb centrifuga fordulat (1200-1400 fordulat/perc), kisebb dob (6kg) megszokott minőség. Aki felültöltős mosógépet szeretne venni (általában helyhiány miatt) ennél jobbat azonban így is nehezen kap.