31-ev
A karácsonyt megelőző időszak sok tekintetben extrát jelent mindannyiunknak. A Gorenje ezekben a hónapokban extra szolgáltatást nyújt vásárlóinak, hogy a termékek használata, kezelése sok-sok éven át egyszerű maradjon.

A Gorenje a hatályos jogszabályok szerint kötelező 1 év teljes körű jótállás időtartama helyett 3 év teljes körű jótállást biztosít háztartási nagygépeihez, amit a 2016. október 1-je és 2016. december 31. közötti időszakban az akcióban részt vevő termékek (szabadonálló tűzhelyek és mosogatógépek, illetve minden beépíthető készülék) esetében további 1 év kiterjesztett, funkcionális garanciával egészít ki (összesen 4 év).

A kiterjesztett jótállás szolgáltatás csak az akciós időszakban, kizárólag az akcióban részt vevő termékek megvásárlása és 2017. január 31-ig történő regisztrációja esetén vehető igénybe.

 

Szezonális ajánlat!

 

Akciós beüzemelés 7990 Ft-ért minden Gorenje és Mora gáz- és kombinált tűzhelyre.  Az akciós beüzemelés csak a szervizlistában szereplő szervizekre vonatkozik. Az ár tartalmazza a kiszállást és a munkadíjat, de nem tartalmazza az anyagköltséget.