Az Electrolux 25 éve van Magyarországon, és gyárt Jászberényben valamint Nyíregyházán kombi hűtőszekrényeket.

Az elmúlt 25 évben a két gyár az Electrolux Csoport egyik legfontosabb gyártóbázisává nőtte ki magát.

electrolux-header_qke7drvg

Ezt az évfordulót ünnepeljük most azzal, hogy új Electrolux kombi hűtőszekrényére 25 hónap extra garanciát adunk, a 2 éves gyári garancián felül.

Vásároljon Electrolux szabadonálló vagy beépíthető, kétajtós kombinált hűtőszekrényt 2016. augusztus 25. és december 25. között üzletünkbene. Regisztrálja vásárlását legkésőbb 2017. január 6-áig és 25 hónap extra garanciát adunk, a 2 éves gyári garancián felül ajándékba, új készülékére. 

Kérjük, töltse ki az online regisztrációs lapot, hogy elküldhessük Önnek az extra garanciát igazoló dokumentumot. A regisztrációt követően 72 órán belül, e-mail-ben küldjük el az igazolást (az extra garanciáról) a regisztráció során megadott e-mail címére – amennyiben a regisztráció megfelel a promóciós szabályzatban foglaltaknak.

Ha regisztrációja nem felel meg a szabályzatban leírtaknak, e-mail-ben értesítjük Önt. Amennyiben 5 munkanapon belül nem kap semmilyen információt a regisztrációjával kapcsolatban, kérjük, jelezze a marketing@electrolux.hu e-mail címen.