A Bauknecht története

A Bauknecht márka lenyűgöző története 1919-ben kezdődött

A Bauknechtnél az innovációnak nagy hagyománya van. Pontosabban ennek, több mint 90 éves múltja van. Nem csoda, mert a gyökereink Németország sváb tartományába nyúlnak vissza, mely feltalálóiról és mérnökeiről ismert. 1919-ben itt alapította, az akkor 27 éves Gottlob Bauknecht első elektrotechnikai üzemét. Célja volt, hogy elektromotorokat használjon arra, hogy az ember végezte munkát megkönnyítse. Ezzel olyan vállalkozás alapjait tette le, mely az ezt követő időkben újításaival lenyűgözték az embereket.

Napjainkban a Bauknecht márka Európa-szerte jelen van. Filozófiánkhoz, mely szerint a lehető legtöbb háztartási munkától kímélje meg ügyfeleit, még sosem voltunk ennyire elkötelezettek. Ahhoz azonban, hogy megfeleljünk a vásárlók igényeinek, napjainkban  több kell, mint a technológia és a minőség. A Bauknecht készülékek letisztult, jellegzetes dizájnnal, minőségi anyagok használatával és azzal a bizonyos plusszal győzik meg Önt. Meglepő, okos újításokat kínálnak, amelyek egyesítik a nagyobb kényelmet a leleményes kifinomultsággal.

Azt szeretnénk, hogy az élet ne csak otthon legyen kényelmes, mi  – ügyfeleink kívánságának eleget téve –  a környezet iránt is  felelősséget érzünk: a Bauknecht háztartási-gépek megfelelnek a legújabb energia-és  vízfogyasztási normáknak.

Jövőbe mutató az interakció és párbeszéd, melyre a készülékeink képesek. Ez  túlmutat a pusztán könnyű kezelhetőségen. Ezzel kezdődik a Bauknecht történetének következő fejezete, melyben minden arról szól, hogy az innovatív technológiák miként  tudják egyszerűbbé tenni a mindennapi életet. Lássuk, hogyan…

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: 94/510-555; Email cím: info@profimuszaki.hu

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!