AEG márkatörténet

Az AEG márkatörténete lámpaizzók gyártásával kezdődött, 1887-ben. Megalapítása óta az AEG folyamatosan olyan díjnyertes újításokkal gazdagítja a világot, melyek megváltoztatják az emberek hétköznapjait. Ennek ékes bizonyítéka az, hogy 2012-ben több díjjal ismerték el a Neue Kollektion készülékcsalád tagjainak képességeit.

Történelmet írunk a háztartásokban

aeg márkatörténet
Aeg Sütő

Peter Behrens, az ipari formatervezés egyik megalapítójának karrierje 1907-ben kezdődött az AEG-nél. A látványtervező és építész, Behrens, meglátta a szépséget a hétköznapi dolgokban, és ezt ő ’Perfekt in Form und Funktion’, azaz a külső megjelenés és a funkcionalitás egységeként jellemezte. Pontosan ez az a jelmondat, mely gondolkodásunkat azóta is irányítja. Hans Strohmeier, az AEG tervezési igazgatója az elmúlt 28 év során is kitartóan ragaszkodott ehhez a gondolathoz, melynek köszönhetően az AEG továbbra is piacvezető szerepet tölt be díjnyertes újításaival.

Az újítás hagyománya

Az AEG életében kulcsszerepet játszik az újítás iránti elkötelezettség. Ez az a hajtóerő, mely a közismert és népszerű táplálja, melynek eredménye többek között az első elektromos hűtőszekrény, illetve a hőszivattyús háztartási szárítógép. A háztartási eszközök folyamatos megújítása iránti rendíthetetlen kitartásunk jelentős formáló erő az otthonok kialakításában is.

125 évnyi történelem ereje

Az új AEG Anniversary Collection hűen tükrözi az újítások iránti elkötelezettségünket – elegáns forma, a legkorszerűbb technológia és kifogástalan minőség – az Ön elégedettsége érdekében.

Legnépszerűbb AEG termékek:aeg márkatörténet

Amennyiben az AEG márkatörténet és a termékek felkeltették érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!