Ardes márkatörténet

Az Ardes S.p.A. Milánóban jött létre 1950-ben. Kisháztartási gépek és szépségápolási termékek gyártására szakosodott. 1992-től a SCAME csoport tagja, ők az Olaszország egyik piacvezetője a háztartási elektronikai alkatrészek gyártásában. Termékei közül legnépszerűbbek az elektromos ágymelegítő takarók, mini camping hűtőszekrények és rovarcsapdák. Szintén kedvelt a Medicura néven forgalmazott otthoni használatra kifejlesztett gyógyászati és szépségápolási termékcsalád: vérnyomásmérők, arcszaunák, párásítók, inhalátorok és kozmetikai cikkek. Az Ardes termékeit nem csak az ardesélvonalbeli avantgarde design, hanem a folyamatosan ellenőrzött minőség is jellemzi. Egyes termékeikre 2 illetve 3 év garanciát biztosítanak, ezzel is jelezve termékeik magas műszaki színvonalát egyre több vásárló elégedettségére. Az általunk forgalmazott termékek közül reméljük Ön is megtalálja a legmegfelelőbbet és bízunk benne, hogy sokáig elégedett lesz a választott készülékkel. Az Ardes termékpalettája több mint 80 országban kerülnek forgalmazásra szerte a világon.

A cég kiemelt figyelmet fordít a minőségre és a fejlesztésekre, melyet a magas minőségbiztosítási rendszer és a termékek folyamatos ellenőrzése tesz lehetővé. Mindig nyitott az út technikai megoldásokra, új ötletekre és kifinomult formatervezésre, hogy ezzel megfeleljen a piaci elvárásoknak és minden vásárlói követelményeknek.

A Profi Műszaki Szaküzlet és Konyhastúdió 25 év szakmai tapasztalatával segít Önnek megtalálni a válaszokat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: 94/510-555; Email cím: info@profimuszaki.hu

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!