Biofresh hűtőszekrény – Frissesség és változatosság

Biofresh hűtőszekrény Frissesség Változatosság

A korszerű fitness konyha számára a frissesség, és változatosság a legfontosabb. Minél frissebb egy élelmiszer, annál értékesebb az egészséges táplálkozás szempontjából. A Biofresh hűtőszekrény Frissesség Változatosság kulcsa: garantálja a tökéletes klímát, és hosszú frissességet.

Sokak számára ez a kifejezés egy remek marketing fogásnak tűnhet, pedig ez a technológia hosszas és komoly fejlesztések eredménye: Alig 0C feletti hőmérsékleten és ideális páratartalomnál a gyümölcsök, zöldségek, hús, a hal-,  és tejtermékek háromszor hosszabb ideig őrzik meg vitamintartalmukat, finom aromájukat, és étvágygerjesztő kinézetüket, mint a hagyományos hűtőrészben.Bár némely gyártó máshogy hívja ezt a rendszert, alapvetően BioFresh néven hivatkoznak rá.

Tudatos vásárlóként mindenképp javasoljuk a BioFresh technológiával felszerelt modelleket, ugyanis ár érték arányban is kiválóak. BioFresh zónával rendelkező készülékeket megtalálja itt.

 

A húsok,  halak, tejtermékek tárolásához az alacsony páratartalmú “DrySaferekesz” (száraz rekesz), míg a zöldségek és gyümölcsök optimális tárolásához a HydroSafe (nedves) rekesz az ideális. Modelltől függően az egy vagy két rekesz szükség szerint átállítható Dry vagy HydroSafe módba.

 

 

Biofresh hűtőszekrény Frissesség VáltozatosságFejes Saláta + 8 nap

Biofresh hűtőszekrény Frissesség VáltozatosságRákok + 1 napmalna_vitaminsziget_comMálna + 2 napArtichoke on a white backgroundArticsóka + 7 nap
117692_szolo07Szőlő + 17 napsargarepa1Sárgarépa + 30 napsparga1Spárga + 8 napalma5Alma + 30 nap

Bővebben a Biofresh hűtőszekrény Frissesség Változatosság témaköréről a biofresh.liebherr.com oldalon olvashat.

Biofresh hűtőszekrény Frissesség Változatosság

Kérdéseit, észrevételeit, javaslatait az info@profimuszaki.hu e-mail címen várjuk!

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!

like us2youtube3hirlevel_calendar2