BLANCO EasyCare

BLANCO EasyCare – Az ápolás nem csupán egy felszínes ügy – Gördülékeny munkafolyamatok fölösleges mozdulatok nélkül

A BLANCO ötletes elgondolásának lényege: egy tengely mentén célszerű munkavégzést tesz lehetővé – sokféleképpen használható, a mosogatón bárhova eltolható tartozékokkal PuraPlus® kerámia A felületi bevonata egyszerűvé teszi az ápolást: használat után öblítse le, törölje át, és kész.

BLANCO EasyCare KERÁMIA: Könnyen tisztítható, karcálló és nem foltosodik BLANCO CARE A BLANCO ápolószerei összhangban vannak a mindenkori mosogatóanyagokkal. Az összes elképzelhető használati nyom eltávolítható. A karcoktól kezdve a vízkőlerakódáson és ujjnyomokon át a rozsdáig, anyagmegkopásig vagy elszíneződésekig. Egy független intézet tanulmánya bebizonyította, hogy a konyha szíve a mosogató. Az összes munkának több mint a 60 %-át itt végezzük el. A mosogatógép ellenére! Egyértelmű, hogy aközben egy csomó piszok keletkezik. Azt pedig el kell takarítani. De az meg időbe kerül. Kétségtelen, hogy ez komoly követelmény, de a BLANCO fejlesztéseit éppen ez ösztönzi. A konyhai munkát a lehető legnagyobb mértékben egyszerűsíteni és könnyíteni akarjuk. BLANCO EasyCare a neve ennek az ötletnek, ennek az átgondolt termékfejlesztésnek, melynek eredménye: az egyszerűen könnyebben tisztítható mosogatók! Legyenek azok rozsdamentes acélból, SILGRANIT®-ból vagy kerámiából …

Rozsdamentes acél mosogatótálca
 

SILGRANIT® mosogatótálca

Kerámia mosogatótálca

A BLANCO mosogatók a jó választás, ha a cél

  • a munka megkönnyítése
  • a konyha értékének hosszúidejű megőrzése
  • és hogy a konyha szép és kellemes hely legyen.

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!