Blanco konyhai csaptelepek

blancodaras_s_gránit_10Tökéletes összhang

A mosogatók és csaptelepek színe tökéletesen megegyező. A Blanco konyhai csaptelepek kidolgozása optimálisan passzol minden BLANCO mosogatófelülethez.
A Blanco konyhai csaptelepek széleskörű szortimentje minden vevői igénynek megfelel. Sokféle dizájn és állandóan megújuló formavilág optimális választási lehetőséget biztosít. A modern háztartások igényeihez tökéletesen hozzáigazított kivitelezések állnak vevőink rendelkezésére. Melyek például a kihúzható zuhanyfejes modellekkel bővülnek. Az innovatív kezelő-koncepciók még több kényelmet kínálnak. A magas minőségű alkotórészek a csaptelepek könnyű kezelését és hosszú élettartamát biztosítják.
A felületek lehető legtökéletesebb összhangja a BLANCO-nál központi kérdés a különböző elemek kialakításánál.
A BLANCO STEELART-termékek exkluzív felületekben kaphatóak. A rendszerdizájnban tökéletesen összeillenek a csaptelepek és a tartozékok.
1 2
A tisztább víz a fogyasztók egészségét biztosítja. Ezért a BLANCO konyhai csaptelepei minőségét a németországi ivóvíz rendelet értelmében higiéniai szempontból önként ellenőrizteti és ezt a DVGW CERT GmgH-án (németországi gáz- és vízügyi egyesület tanúsítóhelyén) keresztül tanúsíttatja is. BLANCO így bizonyítja az ivóvízvédelmi követelmények betartását. Ezzel a tanúsítvánnyal a BLANCO szerelvények a piacon jelenleg megtalálható legkiválóbb minőséget kínálják. A nem ellenőrzött csaptelepek jelentősen túlléphetik az egészségre ártalmas anyagok határértékét. BLANCO a vízvezető alkatrészekbe kizárólag engedélyezett minőségi alapanyagokat épít be. Egy BLANCO csaptelep a DVGW minőségtanúsítványt csak az LGA (Tartományi Iparfelügyelet) és a TZW (németországi vízügyi technológiai központ) bevizsgálásának és értékelésének eredménye után kapja meg.
BLANCO STEELART – csaptelepek rendszerdizájnbanAVONA_03286502_Steelart_SlideshowElementContent
A BLANCO STEELART új kiemelkedő, rozsdamentes anyagú modellekkel gyarapítja az exkluzív termékek sorát. A formájukban, anyagukban és felületükben pontosan a STEELART mosogatóközpontokkal egyező kezelőelemek, csaptelepek, mosogatószer-adagolók és húzógombok, amik együttesen teremtik meg a teljesen harmonikus összképet.
Két dizájnvonal:
• A ZEROX rendszerdizájn a BLANCO KANTOS-szal és a QUADRIS-szal a következetesen egyenes vonalú dizájnban
• A CLARON rendszerdizájn a BLANCO LEVOS-szal tökéletes-elegáns formában
Tökéletesen a mosogatóközpontra hangolt felület:
− selyemmatt rozsdamentes acél a BLANCO CLARON-IF/A-hez és a BLANCO ZEROX-IF/A
− selyemfényű rozsdamentes acél a BLANCO SteelArt és -FLOW-IF aláépíthető és munkalapszintű medencékhez.
Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!