Blanco története

 

A Blanco története: Németországból a világ konyháibaVerwaltung_V5_2_Image4

Egy nagy márka minőséggel és tapasztalattal A BLANCO minőség a precízió iránti szenvedély által jön létre. Ennek segítségével a családi kézben lévő vállalat ma a legnagyobb német
mosogatógyártó és vezető a konyhai csaptelepek piacán Németországban. Emellett a BLANCO elsősorban a mosogatók, csaptelepek és hulladéktároló rendszerek valamint célszerű tartozékok tökéletes összhangjára fekteti a hangsúlyt. A funkcionalitás találkozik az esztétikával és a modern konyha világával. Középpontban a konyha: mosogató, csaptelep és hulladéktaroló rendszerek egy kézből.

A BLANCO 90 éves tapasztalattal biztosítja a minőséget a világszerte megbecsült nemet megbízhatósággal. Mérvadó az anyag választékban és a termékek feldolgozásában, de fejlesztésben, szállításban és vevőszolgálatban is élen jár. Folyamatos fejlesztés, intenzív kutatás és egy tanúsított minőség menedzsment mind központi feladat, amit a BLANCO a vevők igénye szerint naponta újít. Több kényelem és biztonság a háztartásokban: felülmúlhatatlan tisztíthatósága higiéniát biztosít a vevők szamara SILGRANIT-mosogatóknál és a tanúsított minőségű csaptelepeknél. A kiváló minőségű anyagok felhasználása és precíz megmunkálás jellemezi a BLANCO-termékeket. Széleskörű ellenőrzés biztosítja a megbízható magas minőséget. A BLANCO nemzetközi szakértelemmel és átfogó tapasztalattal kínál egy teljes termek programot. Innovatív megoldások és átgondolt rendszer-koncepciók teszik megbízható kereskedelmi partnerre.

blancoBlanco története: a fenntartható gazdálkodás

Fenntartható gazdálkodás a BLANCO-nál a Felelősséget mutatni és átélni A BLANCO számára, mint kiváló minőségű konyhai mosogatótálak és csaptelepek világviszonylatban piacvezető gyártója, a fenntarthatóság nem csupán divat kérdése, hanem közel 20 éve vállalati kultúránk meghatározó eleme. A BLANCO ebben a témában egy egyértelmű, mindenre kiterjedő irányzatot követ. Számunkra a fenntarthatóság a tiszteletteljes és felelősségteljes bánásmódot jelenti a ránk bízott összes erőforrás vonatkozásában. A BLANCO vállalja a felelősséget, a fenntartható gazdasági erőforrások megőrzésével, hogy ezáltal megtarthassuk és megvédhessük a világot, amiben élünk. Nem véletlen, hogy nálunk a felelősségvállalás a környezet védelemért a vállalatvezetős szintjen kerül rögzítésre.

A BLANCO felelősséget erez a legfontosabb élelmiszerünk, az ivóvíz iránt. Ezért csak engedélyezett alapanyagokat használunk es rendszeresen alávetjük magunkat az önkéntes DVGW bevizsgálásoknak. A rozsdamentes és SILGRANIT PuraDur mosogatok 100%-ig újrahasznosíthatók. A SILGRANIT PuraDur minimalizálja a tisztítószerek használatát. Ezenkívül a BLANCO nem használ trópusi faféleket. Dolgozóink el kötelezettek a BLANCO vállalat sikerei iránt. Az ő teljesítőképességük, szakértelmük és elkötelezettségük a vállalat fundamentuma. Együtt vállaljuk a felelősséget azért, hogy az alap értékeinket egyensúlyban tartjuk, melyek a teljesítmény, a közös munka, az elkötelezettség, a nyereségesség és az innováció. Mint családi kézben levő, hagyományokban gazdag vállalat, nagy hangsúlyt fektetünk az egyenrangú partneri kapcsolatokra, mind a vállalaton belül, mind pedig ügyfeleinkkel és beszállítónkkal. A BLANCO nagyon komolyan veszi a társadalmi felelősséget. Elkötelezettségének súlypontját a különböző projektek jelentik a vállalat telephelyeinek településein. A BLANCO emellett különösen a szívén viseli a gyerekek és fiatalok támogatását.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: 94/510-555; Email cím: info@profimuszaki.hu

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!