Cata légtisztító

Cata légtisztító Nonvirair termékcsalád

A cata légtisztító NONVIRAIR® családja képes eltávolítani a legveszélyesebb vírusokat (koronavírust is), baktériumokat, allergéneket és finom porszemeket a levegőből azzal a céllal, hogy biztonságos környezetet biztosítson számunkra, és megvédjen a levegőben terjedő fertőzésektől és légzési problémáktól.

A NONVIRAIR® technológia az anyagállapot-változáson alapul, a levegő részecskéit átalakítva, amely az összes légszennyező anyag, beleértve a vírusok elpusztítását eredményezi. A folyamat után a hidroxilgyökök és az oxigén átrendezik kémiai szerkezetüket és ártalmatlan molekulákat képeznek, például vizet (H2O), szén-dioxidot, oxigént és hidrogént, amelyek viszont hidroxilokat képeznek. A folyamat új állapotba hozza a levegőt, elpusztítja ezeket a szennyező anyagokat, és átrendezi a kémiai szerkezeteket, amely felszabadítja a hidrogént és az oxigént a molekuláris kötésből.

  • légtisztító modellek hatékonysága korlátozott a vírus eltávolításában. A NONVIRAIR® technológiával nemcsak a levegőt tisztítjuk meg a baktériumoktól és vírusoktól, hanem a szilárd felületeket is.
  • A legtöbb tisztító a piacon 20 m2-nél nagyobb helyre nem alkalmas. A mi modelljeink 120 m2-ig vagy 288 m3-ig terjednek.
  • A tisztítók szűrői idővel megtelnek. A legalacsonyabb modellek nem számolnak be a tisztítási szintről, a teljesítményről vagy a szűrő telítettségéről. Az új CATA modellek valós időben tájékoztatnak a levegőminőségről a TFT képernyőnek köszönhetően.
  • Az olyan professzionális rendszerek, mint az ózongenerátorok, veszélyesek lehetnek (tüdőkárosodást okozhatnak), sőt néhány piacon be voltak tiltva.
  • A kezdeti előszűrő újrahasznosítható úgy, hogy kimossa, amikor a készülék figyelmeztetést jelenít meg.
  • Az integrált szénszűrő a NONVIRAIR® rendszer folyamatának köszönhetően automatikusan megtisztul. Nem kell cserélni vagy tisztítani, a piacon lévő egyéb készülékekkel ellentétben, amelyeket 3-6 havonta cserélni kell.
  • Mivel a Hepa szűrő kezelt levegőt kap, amely már áthaladt az Előszűrő + NONVIRAIR® + Szén folyamaton. Ennek a szűrőnek a várható élettartama körülbelül 18 hónapra nő, összehasonlítva a szokásos 3-12 hónappal.
  • A vírusok és baktériumok fertőtlenítésének hatékonyságát és eredményeit tesztek igazolták, és a Polytechnic University UPC tanúsítvánnyal rendelkezik. Az üzembiztonságot, az elektromos teszteket és az EMC-kompatibilitást a hivatalos német VDE laboratórium szerezte be és tanúsította (más gyártóknál nincs ilyen).