Az Electrolux márka

 

electrolux márkaAz Electrolux márka a világ vezető háztartási és nagykonyhai készülékgyártó vállalata. Minden évben több mint 150 országban, több mint 40 millió Electrolux márka terméket vásárolnak az egyéni, illetve professzionális fogyasztók. A vállalat készülékei innovatívak, és a funkcionális design jegyében készülnek. A termékfejlesztés során, a szakemberek alaposan tanulmányozzák a háztartási illetve az éttermi felhasználók szokásait és elvárásait, hogy a készülékek valós fogyasztói igényekre kínáljanak megoldást. A vállalat termékpalettáján hűtőszekrények, mosogatógépek, mosógépek, kiskészülékek, porszívók, sütők és tűzhelyek szerepelnek, beépíthető és szabadonálló kivitelben egyaránt, melyeket Electrolux, AEG, Zanussi, Frigidaire és Eureka márkanevek alatt értékesítenek. 2011-ben összesen a cégcsoport forgalma 102 milliárd svéd korona volt, alkalmazottainak száma pedig 58 ezer.

Az Electrolux márka története 1919-ben kezdődött Svédországban azzal a céllal, hogy egyszerű és könnyű háztartási gépeket gyártson. Előbb porszívókat, később már más háztartási gépeket is terveztek illetve forgalmaztak. Köztük a világon először bemutatott D10 mosogatógép, amelyet becenevén csak a konzervdobozként hívtak. Akkoriban, amikor a konyhák még nem álltak készen a nagyobb méretű háztartási gépek ghasználatára, ennek a készüléknek a legkisebb konyhában is lehetett helyet találni.

Népszerű Electrolux márka termékek:

A Profi Műszaki Szaküzlet és Konyhastúdió 25 év szakmai tapasztalatával segít Önnek megtalálni a válaszokat.

Lépjen velünk kapcsolatba!

Telefon: 94/510-555; Email cím: info@profimuszaki.hu

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!