Jó okok, hogy miért válassza a Liebherrt!

Legmagasabb szintű teljesítmény

A Liebherr professzionális felhasználásra szánt hűtő- és mélyhűtő készülékei tökéletes hűtést biztosítanak még magas – akár + 40°C-os környezeti hőmérséklet esetén is. Az ultramodern alkatrészek, a magas teljesítményű és környezetbarát hűtőközegek és a precíziós vezérlések optimálisan összehangoltak, hogy ellenálljanak a szigorú gyakorlati követelményeknek sok ajtónyitási ciklussal. Ennek eredményeképpen az élelmiszerek minősége és frissessége megbízhatóan karbantartható – és a készülékek mindig gazdaságosak.

Alacsony üzemeltetési költségek

Precíz elektronikájukkal és optimalizált hűtőrendszerükkel a Liebherr készülékek rendkívül erőteljesek – miközben nagyon kevés energiát fogyasztanak. Ezt elősegíti a rendkívül jó hatásfokú szigetelés, amely hatékonyan akadályozza meg a hideg veszteséget. Így védi a környezetet és alacsony energia-, valamint üzemeltetési költséget biztosít. A magas minőség garantálja a készülékek hosszú élettartamát és megbízható működést. Számíthat a Liebherr-re – minden tekintetben!

Robusztus minőség

A Liebherr készülékek kifejezetten intenzív professzionális használatra készülnek, ezért nagyon tartósak: A legmagasabb minőségű anyagok és legapróbb részletekig alapos kidolgozás garantálják készülékeink különleges minőségét. A minőséget kiterjedt tesztelési és ellenőrzési eljárásokkal kísérik figyelemmel. A maximális funkcionalitás és hatékonyság biztosítása érdekében minden elektronikus és hűtőegység optimálisan kompatibilis – természetesen mindez vonzó kialakítással párosul.

Egyszerű tisztítás

A professzionális szektorban a higiénia és a könnyű tisztíthatóság fontos szerepet játszik.Ezért készül a Liebherr készülékek belső tere mély húzásos technikával, amit – egyéb jellemzők mellett – a nagy ívű lekerekítéseknek köszönhetően kényelmes tisztán tartani. A magasságában állítható rácspolcok többek között lehetővé teszik, hogy a belső teret egyedileg alakítsuk a különböző csomagokhoz vagy termékekhez. Modelltől függően a robusztus görgők vagy a magasságban állítható lábak biztosítják, hogy a készülékek alatti felületek is könnyen tisztíthatók legyenek.

Dizájn

Erőteljes technológia ideális formában: Tervezési szempontból nagyon fontos, hogy a Liebherr készülékei esztétikát, eleganciát és minőséget sugározzanak. Az egyedülálló Liebherr stílus jellemzői a speciálisan kifinomult anyaghasználat és formás felépítés. Következetes kialakításuknak köszönhetően a Liebherr készülékek könnyen kombinálhatók és mindig megragadják a tekintetet.

Könnyű szervizelés

A minden részletében átgondolt koncepciónak, a kiváló minőségű és tartós anyagoknak, valamint a szinte karbantartásmentes alkatrészeknek köszönhetően a professzionális Liebherr készülékek hihetetlenül könnyen szervizelhetők. Ez biztosítja, hogy hűtő – és mélyhűtőszekrényeink különösen egyszerűen és kényelmesen használhatóak a mindennapok során, és így tökéletesen alkalmasak a professzionális használatra.

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!