Kihúzható frontos hulladékrendszer

Legyen Önnek is korszerű hulladékrendszere konyhájában!

A rendezett mosogató és az átlátható környezet nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem megkönnyíti a konyhai munkát is. Jó, ha a hulladékot és a tisztítószereket gyorsan és egyszerűen el lehet pakolni.

 

kihúzható frontos hulladékrendszerDöntsön egy átgondolt hulladékrendszer és egy praktikus rendszerező fiók mellet. A BLANCO átfogó termékválasztéka szakszerű megoldásokat kínál szinte minden alsószekrényhez. Segítünk Önnek a tervezésben – válassza ki csupán pár lépésben a tökéletes hulladékrendszert konyhája számára.

 

Az alsószekrény szélességének meghatározása

Elsőként az alsószekrény szélessége a kérdés – 45 cm, 50 cm, 60 cm vagy nagyobb? A modern hulladék- és szervező rendszerek minden helyviszonyhoz rendkívüli rugalmasságot kínálnak.

kihúzható frontos hulladékrendszerKorlátozások figyelembevétele

Ha a szélesség meghatározásra került, a beépítés lehetséges korlátait kell tekintetbe venni. Van-e vagy terveznek-e bojlert beszerelni? Van-e a szekrény belsejében lefolyó garnitúra, és ha igen, mekkora helyet vesz igénybe?

 

 

Nyitási mód kiválasztása

A nyitási módról is kell dönteni: Kihúzható front vagy nyílóajtó – automatikus vagy manuális működtetésű?

 

BLANCO SELECT: ez a magasabb konyhai kényelmet kihúzható frontos hulladékrendszerjelentő korszerű hulladékgyűjtés és az alsószekrény praktikus szervezése. Az elegáns antracit árnyalatú szín aláhúzza a modern, funkcionális dizájnt. A körkörös, önhordó vázszerkezetben a vödrök szorosan egymás mellett lógnak és így lehetővé teszik a mosogató alatti szekrény optimális kihasználását. A BLANCO SELECT hulladékrendszerek minden eleme rendkívül könnyen tisztítható kialakítással rendelkezik és gondoskodik az alsószekrény tisztaságáról.Maximális kényelmet kínálnak a kombinált rendszerező fiókkal rendelkező modellek. Alapfelszereltségként három univerzális dobozzal rendelkezik, pl. mosogatási kellékek tárolására. Praktikus: A tárolók egyénileg variálhatóan alkalmazhatók és behelyezhetők a vödrökbe is, pl. komposzt vagy elemek számára.

 

kihúzható frontos hulladékrendszerA vödrök számának meghatározása

A negyedik lépést a tökéletes hulladék- és szervező rendszer felé vezető úton a vödrök számának kiválasztása jelenti. A kívánt szelektív hulladékgyűjtéstől függően többnyire egy – négy hulladéktároló edény között lehet választani. A BLANCO SELECT hulladékrendszerek stabil, kihúzható, bevonatos fém fedéllel rendelkeznek. A befelé hajló keret, és a vödrök pereme tölcsérként hat, így a hulladék garantáltan a vödörbe jut. 90°-os szögben reteszelhető, így kezei szabadon maradnak. A fogantyú biztos tartást ad a befogott szemeteszsákoknak. Fogantyúja szintén síkba illeszkedik, és befelé dől.

Extrák

Végül megéri egy pillantást vetni az extrákra, amelyek még kényelmesebb kezelést biztosítanak. Ilyen például a munkalapba integrált hulladékgyűjtő, a lábbal működtethető, könnyű kihúzó vagy a különösen funkcionális rendszerező fiók.

kihúzható frontos hulladékrendszer

kihúzható frontos hulladékrendszer

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!

like us2youtube3hirlevel_calendar2