Liebherr hűtő- és mélyhűtőszekrény szállodák, vendéglátó egységek és éttermek számára

Ha professzionális hűtés, akkor Liebherr hűtő- és mélyhűtőszekrény!

A szálloda- és vendéglátóiparban és az élelmezés területén a hűtő- és mélyhűtőszekrények különösen szigorú előírásoknak kell megfelelniük. Ha Liebherr hűtő- és mélyhűtőszekrény készülékei közül választ, Ön a biztonságos működés, az innovatív csúcsminőség – és a legmagasabb szintű dizájn mellett dönt. A Liebherr készülékei minden olyan előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyre a professzionális területeken szükség van. Kiváló minőségű komponensek, maximális hasznos térfogat, hatékony hűtési teljesítmény, biztonságos hőmérséklet állandóság és rendkívül könnyű tisztíthatóság. A Liebherr készülékei különösen meggyőzőek alacsony energiafelhasználásukkal és maximális gazdaságosságukkal. A készülékek integrálhatóak HACCP rendszerbe, és megfelelnek a legmagasabb szintű élelmiszer-higiéniai követelményeknek. A Liebherr profi hűtő- fagyasztószekrény modelljeiben nyugodtan megbízhat – a nap 24 órájában és az év 365 napján.

A professzionális használati területeken, minden készüléknek megbízhatóan kell teljesíteniük, még kíméletlen körülmények között is. A Liebherr úgy tervezte a hűtő- és mélyhűtőszekrényeit, hogy hála kiváló minőségűkomponenseinek és robosztus szerkezetüknek, minden professzionális elvárásnak eleget tegyenek, legyen az kis- vagy nagykeresledelmi szektor, nagy szálloda, vagy kis pékség, vagy akár az élelmiszer kereskedelem.

Hűtő- és mélyhűtőszekrény

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!