Milyen a Jó hulladékkezelő rendszer?

beepitesi-modok
Milyen a Jó hulladékkezelő rendszer

Tippjeink, amivel könnyedén eldöntheti, milyen a Jó hulladékkezelő rendszer!

Optimális beépítési mélységgel rendelkezik: A 40 cm-es beépítési mélységével a BLANCO SELECT minden mosogató alatti szekrénybe tökéletesen beépíthető.

Nagyobb tisztaság érhető el a hulladéktárolóban és a környezetben: A beépített fogantyúk és a sima szélű, befelé lejtő peremek könnyen tisztíthatóak.

Milyen a Jó hulladékkezelő rendszer

 

 

 

 

Rugalmas elosztású: A különböző vödörméretek igény szerint variálhatóak. Így például a kis vödör a hozzá illő fedéllel komposztnak a legalkalmasabb.

A legjobb térkihasználásért, több méretben is elérhető: A BLANCO SELECT szeméttároló rendszer minden szokásos alsószekrényhez (45 cm, 50 cm, 60 cm)kapható és ezáltal optimális tervezési lehetőségeket kínál.

BLANCOSELECTCLIP

Praktikus szemeteszsák-tartóval rendelkezik: A BLANCO SELECT Clip szemeteszsák-tartó által a szemeteszsák könnyen és optimálisan kihasználható. A rácsíptethető pántok egyszerűen és biztonságosan rárögzíthetőek a 15 és 30 literes vödrökre, és minden szokásos szemeteszsák mérethez alkalmasak.

Tökéletes rendszerezéssel áll rendelkezésre a gyors használatért: A stabil fém fedlap teljesen kihúzható és praktikus tárolórészként is funkcionál. További helyet a válaszható rendszerező fiók kínál.

blancomovex-l-b-5287624b39b6c

Kényelmesen használható: A BLANCO MOVEX-nek köszönhetően a szekrényajtók mindenféle erőkifejtés nélkül, lábbal kihúzhatóak. Ez az okos extra minden fronthoz rögzíthető.

Magas terhelhetőséggel rendelkezik: Nagyobb teher alatt is könnyen gördül; a vödör és a fogantyú is stabil és teherbíró, a rendszert 38 kg-ig tesztelték.

Milyen a Jó hulladékkezelő rendszer

Gyorsan szerelhető: Rendkívül könnyű és gyors a rendszer beszerelése. Vegye fontolóra tippjeinket, hogy milyen a Jó hulladékkezelő rendszer!

 

 

 

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!