Mire jó a szellőztető ventilátor?

Lakásunk bizonyos helyiségeiben sokszor nem megoldható a természetes levegőáramlás, a tiszta légtér biztosítása. Ilyen helyiségek a konyha, vagy a fürdőszoba és a mellékhelyiség. Sőt, akár a ruhák szárítására szolgáló helyiség is. Ez amiatt lehet problémás, ha az használódó levegő mellett pára és is keletkezik a helyiségben. Ilyenkor hasznos egy szellőztető ventilátor.

szellőztető ventilátorA hőkülönbözet illetve a hőingadozás hatására megindulhat a lakás penészesedése, savasodása, amely nemcsak esztétikailag aggályos, hanem az ott lakók egészségére is káros hatással van. A megoldás a helyiség páramentesítése és  szellőztetése. Amennyiben nem megoldható ajtó vagy ablaknyitással, vagy nagyon macerás, akkor érdemes beruházni egy szellőztető ventilátorra.

A szellőztető ventilátor révén a bent maradt elhasznált levegő a rendszeren keresztül kijut a szabadba illetve kéménybe,  ezáltal mozgást keltve a helyiségben. Így megszabadulhatunk a párától, az elhasználódott levegőtől, a kellemetlen szagoktól.

 

Webáruházunk és szaküzletünk kínálatában megtalálhatja azt a szellőztető ventilátort, amely megfelel lakása méretének és az ön igényeinek, pénztárcájának egyaránt!

Olvassa Facebook oldalunk a legfrissebb információkért!