Nyílóajtóhoz tervezett hulladékrendszer

Legyen Önnek is nyílóajtóhoz tervezett hulladékrendszere!

A rendezett mosogató és az átlátható környezet nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem megkönnyíti a konyhai munkát is. Jó, ha a hulladékot és a tisztítószereket gyorsan és egyszerűen el lehet pakolni.

 

Nyílóajtóhoz tervezett hulladékrendszerDöntsön egy átgondolt hulladékrendszer és egy praktikus rendszerező fiók mellet. A BLANCO átfogó termékválasztéka szakszerű megoldásokat kínál szinte minden alsószekrényhez. Segítünk Önnek a tervezésben – válassza ki csupán pár lépésben a tökéletes hulladékrendszert konyhája számára.

 

 

Az alsószekrény szélességének meghatározása

Elsőként az alsószekrény szélessége a kérdés – 45 cm, 50 cm, 60 cm vagy nagyobb? A modern hulladék- és szervező rendszerek minden helyviszonyhoz rendkívüli rugalmasságot kínálnak.

Nyílóajtóhoz tervezett hulladékrendszerKorlátozások figyelembevétele

Ha a szélesség meghatározásra került, a beépítés lehetséges korlátait kell tekintetbe venni. Van-e vagy terveznek-e bojlert beszerelni? Van-e a szekrény belsejében lefolyó garnitúra, és ha igen, mekkora helyet vesz igénybe?

Nyitási mód kiválasztása

A nyitási módról is kell dönteni: Kihúzható front vagy nyílóajtó – automatikus vagy manuális működtetésű?

 

A BLANCO BOTTON Pro hulladékrendszer szakszerű megoldásokat kínál nyílóajtóval rendelkező alsószekrényekhez.A kínálat 4 modellt tartalmaz – 45, ill. 60 cm széles szekrényekhez – tetszés szerint automatikus, ill. manuális kihúzóval. A stabil hulladékrendszer az alsószekrény aljára kerül felszerelésre.További alternatívaként ajánljuk a nyílóajtós szekrényekhez a BLANCO COMPACT ECON és a BLANCO SINGOLO hulladékrendszereket, valamint a beépíthető hulladékgyűjtőt: Jó kompromisszumot jelentenek akkor, ha már más beépített tárgy, pl. bojler korlátozza a helyet az alsószekrényben.

 

A vödrök számának meghatározása

A negyedik lépést a tökéletes hulladék- és szervező rendszer felé vezető úton a vödrök számának kiválasztása jelenti. A kívánt szelektív hulladékgyűjtéstől függően többnyire egy – négy hulladéktároló edény között lehet választani. A könnyen tisztítható vödrök ergonomikus fülekkel rendelkeznek, és az alsószekrény szélességétől függően 26 l, ill. 39 l térfogatúak.

Extrák

Végül megéri egy pillantást vetni az extrákra, amelyek még kényelmesebb kezelést biztosítanak. Ilyen például a munkalapba integrált hulladékgyűjtő, a lábbal működtethető, könnyű kihúzó vagy a különösen funkcionális rendszerező fiók.

Nyílóajtóhoz tervezett hulladékrendszer

Nyílóajtóhoz tervezett hulladékrendszer

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!

like us2youtube3hirlevel_calendar2