Ózongenerátor

Az ózon ereje ózongenerátor készülékkel

Állítsa meg és pusztítsa el a vírusokat, baktériumokat levegőben és felületeken egyaránt ózongenerátor készülékkel! Ne engedjen teret a penészgombáknak, kellemetlen szagoknak, élősködőknek! A globális megoldás az ózon drasztikus erejében rejtőzik, mely környezetkímélő, vegyszermentes megoldás az ózon drasztikus erejében rejtőzik, mely környezetkímélő, vegyszermentes megoldás jelenthet pl.: otthon, munkahelyen, gépjárművekben.

Az ózon az egyik leghatékonyabb és legerősebb fertőtlenítő.

Gáz halmazállapotának köszönhetően a kezelni kívánt terület minden pontjába eljut, még azokat a felületeket is eléri, amelyeket fertőtlenítő vegyszerekkel nem lehet. Átjárja a kárpit szöveteit, behatol a fa repedéseibe is.

Az ózonkezelés során a készülék a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt. Az ózon visszaalakul oxigénné, így az eljárás végeztével nem marad más csak tiszta, friss, fertőtlenített levegő. Nincs káros vegyszermaradvány.

 

 

Nem bújhat el a vírusok, baktériumok, penész, szagok és élősködők elől!

 

Home 360

Újgenerációs légtisztító és ózongenerátor készülék 6 erősségi fokozattal, számos védelmi funkcióval. Szagtalanító eljárás 2 ózonlappal, aktív szénszűrővel. Fertőtlenítés UV fénnyel, fotokatalitiuks szűrővel. A HEPA szűrő a legapróbb pollent és porszemeketis megszűri. Az ionizációs funkcióval pedig még jobb lesz a levegő minősége. A légtisztító funkciót alkalmazva ajánljuk kb. 65m2-hez, ózonkezelést használva maximum 100m2-hez. Átfogó védelem pollenszezonban és vírusos időszakban egyaránt.

 

 

Chrome 28000

A legerősebb ózonkibocsátással rendelkező készülékünk 4 erősségi fokozatban állítható. 4 nagy ózonlapos, 28g/h ózonkibocsátással rendelkező ózongenerátor, megközelitőleg 450 m2-es helységek kezelésére. Gyors és erőteljes Ózonkezelés! Széles körben felhasználható, például nagyobb irodák, közösségi terek, üzemek, raktárak, fertőtlenítésére, felújítások, festések, tűz- és vízkárok utáni szagtalanításra. Ha nagyobb teret szeretne ózonos kezelés alá vetni, kérjen személyre szabott megoldást.

Blue 7000

Ózongenerátor új, szabadalmaztatott ózonkazettás rendszerrel. Az időzítő segítségével akár 3 órás üzemidőre is állítható. A 7g/h ózonkibocsátására, ezáltal megközelitőleg 170m2-es helység kezelésére képes készülék esetén az ózonlap csere immár nem több, mint pár másodperc. Ajánljuk normál méretű szobák, lakások, tároló helységek, vagy nagyobb méretű gépjárművek (pl.: buszok, teherautók) klímájának, utasterének és rakterének fertőtlenítésére, penészmentesítésére, szagtalanítására.

Silver 4000

2020-as modell 4g/h ózonkibocsátással, szabadalmaztatott, könnyen cserélhető ózonkazettával. Továbbfejlesztett hűtési rendszerrel, amely már 3 órás üzemidőt eredményez. Ennek köszönhetően már nagyobb terület kezelésére is alkalmas, 96m2-hez is ajánljuk. A helyiség nagyságától függően a kezelés időtartama 15 perces léptékekkel állítható az időzítő segítségével. Ajánljuk pl.: szoba, iroda, tároló, gépjárművek belső terének, klímájának fertőtlenítésére, szagtalanítására.

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!