Rozsdamentes mosogatótálca

Rozsdamentes acél

A rozsdamentes acél természetéből adódó rendkívüli tulajdonságainak köszönhetően a rozsdamentes mosogatótálca ideális alapanyaga. De acél és acél között is lényeges különbségek vannak. A BLANCO -nál kizárólag a legmagasabb minőségű rozsdamentes acél kerül feldolgozásra, amely speciális kritériumok alapján kerül feldolgozásra, és szigorú minőségi ellenőrzésen megy keresztül. Ennek az eredménye a Blanco rozsdamentes mosogatótál, ami megfelel a legmagasabb igényeknek is. Anyagában, megjelenésében, és funkcionalitásában is első osztályú.

A Blanco rozsdamentes mosogatótálcáit megtalálja oldalunkon!

 

blanco_blancotipo_45s_mini_516525_mosogatotalca

Klasszikus és kortalan

Semleges színének köszönhetően a rozsdamentes acél bármilyen konyhai környezetbe behelyezhető. Az anyag évekkel később is megőrzi minőségét és ragyogását.

Hő,- és fény,- és saválló

A rozsdamentes acél teljes mértékben hőálló. És akár az egész napon át tartó napfény sem tesz kárt a színében, vagy az anyagában. Emellett a savas anyagok (pl.: citrom, ecet) sem hagy rajta nyomot.

Higiénikus

A rozsdamentes acél fém felülete sima és pórusmentes. Ezáltal a szennyeződések csak nehezen tudnak megtapadni rajta így baktériumok is nehezebben tudnak elszaporodni a felületén.

Ellenállóblancoclassic_01097501_LightboxImage

A kiváló minőségű BLANCO rozsdamentes acél természetes ellenállóképességel  rendelkezik a háztartási savakkal szemben (pl. ecet cagy citromsav) Ezenkívül ellenálló a a gyümölcsök, zöldségek, kávé által okozott foltokkal szemeben is

Könnyedén ápolható.Stainless_surface_01989520_Image1

A BLANCO rozsdamentes acél minimális ápolás mellett is megtartja csillogását és értékét akár évtizedeken keresztül. Általános tisztítószerekkel tisztítható. Időnként speciális tisztítószert, mint például a BLANCO POLISH-t is lehet használni. A BLANCO POLISH eltávolítja a kisebb karcokat, és az apróbb használatból eredő nyomokat. Új, selyemmatt fényt kölcsönöz a mosogatónak. Eltávolítja az idegenrozsda foltokat, valamint vízlepergető hatású. Figyelem, a BLANCO POLISH nem használható natúr, szövetmintás és krómozott felületeken, illetve a csaptelepeken.


Kérdéseit, észrevételeit, javaslatait az info@profimuszaki.hu e-mail címen várjuk!

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!

like us2youtube3hirlevel_calendar2