7+1 Szakkereskedői tipp csaptelep vásárláshoz

Biztosra menne a csaptelep kiválasztásánál is? Következzen 7+1 tipp csaptelep vásárláshoz, amivel biztosan megtalálja a megfelelőt álmai konyhájába.
Ahány ház, annyi konyha és annyi csaptelep. Amikor pedig újat szeretnénk, vagy éppen szimplán elöregedett és másikra van szükség, általában egyszerűnek tűnhet a helyzet: vegyünk másikat. De ha jobban belegondolunk, ez mégsem így van. Az ivóvíz ugyanis a legfontosabb élelmiszerünk. És manapság már nem csak dizájn kérdése, milyen csaptelep lesz a legjobb.

7+1 tipp csaptelep vásárláshoz

tipp vásárláshoz1. A biztonság = higiénia?

Azok a csaptelepek, amelyek nem esnek át fokozott ellenőrzésen, akár nagy mértékben túlléphetik az egészségre ártalmas anyagok határértékét. A nálunk kapható Blanco csaptelepek teljes körűen ellenőrizzük és minden darab minősítve van. Ezáltal az egészségre káros anyagot nem tartalmazhatnak, és a higiénia tekintetében maximális biztonságot nyújtanak.

 

 

tipp csaptelep vásárláshoz2. Funkcionalitás felsőfokon

Hagyományos csaptelepre van szüksége, vagy jól jönne egy kis extra? Például a kihúzható csapfejjel rendelkező csaptelepek egyszerűbbé teszik a konyhai munkálatokat, élménnyé téve a mosogatást is. Könnyebb a konyhai eszközök megtöltése – sőt a mosogatók tisztítása is sokkal egyszerűbb.

 

 

3. Speciális igények

Különleges igények? Kevés helye van? A mosogató csak az ablak elé fér el? A Blanco erre az esetre is kínál csaptelepeket ráadásul a dizájnban sem marad alul. Ráadásul a Blanco ablak alatti megoldása szabadá teszi az utat az ablaknyitásra és zárásra is.

 

 

tipp csaptelep vásárláshoz4. Beépített funkciók

Már több modellnél elérhető Control funkció lehetővé teszi a lefolyó távműködtetését, amellyel gyerekjáték a lefolyó működtetése.

 

 

tipp csaptelep vásárláshoz5. Kevesebb vízkő

A szabadalmazott vízsugár-szabályzó megakadályozza a vízkő nagymértékű lerakódását.

 

 

tipp csaptelep vásárláshoz6. Értékálló belső

Az általunk forgalmazott  Blanco csaptelepekben alkalmazott kerámiabetétek kiváló minőségű kerámia felhasználásával készülnek. Emiatt rendkívül tartósak, hosszú élettartamúak és nyomásállóak. Ráadásul a kihúzható fejes csaptelepeink integrált visszafolyás-gátlóval rendelkeznek, amelyek megakadályozzák, hogy a már kifolyóban lévő víz visszakerülhessen a vezetékbe.

 

7. Optimális védelem

A szennyszűrők igen hasznos kiegészítője minden csaptelepnek. Véd a nem kívánt szennyeződésektől, amelyek a csaptelep belsejét károsíthatják. Ha nem szeretné, később is meggondolhatja magát: ezek a szennyszűrők ugyanis utólag is felszerelhetőek a sarokszelepre.

+1. Válasszon hozzáértő Szakkereskedőt

Csak a kiváló minőségű alkatrészek, és a bevizsgált termékek nyújtanak maximális biztonságot és ezáltal védik egészségét. Ügyeljen a csaptelep és a mosogatótál tökéletes összhangjára is, ezáltal a legmagasabb szintű funkcionalitás és esztétika is elérhető. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy forduljon segítségért olyan Szakkereskedőhöz, ahol szakszerű segítséget kaphat, az ön számára tökélete csaptelep megtalálásához.
Nézze meg Youtube csatornánk!