Munkalapba építhető hulladékrendszer

A rendezett mosogató és az átlátható környezet nemcsak a szemet gyönyörködteti, hanem megkönnyíti a konyhai munkát is. Jó, ha a hulladékot és a tisztítószereket gyorsan és egyszerűen el lehet pakolni.

 

Munkalapba építhető hulladékrendszerDöntsön egy átgondolt hulladékrendszer és egy praktikus rendszerező fiók mellet. A BLANCO átfogó termékválasztéka szakszerű megoldásokat kínál szinte minden alsószekrényhez. Segítünk Önnek a tervezésben – válassza ki csupán pár lépésben a tökéletes hulladékrendszert konyhája számára.

 

 

Az alsószekrény szélességének meghatározása

Elsőként az alsószekrény szélessége a kérdés – 45 cm, 50 cm, 60 cm vagy nagyobb? A modern hulladék- és szervező rendszerek minden helyviszonyhoz rendkívüli rugalmasságot kínálnak.

Munkalapba építhető hulladékrendszerKorlátozások figyelembevétele

Ha a szélesség meghatározásra került, a beépítés lehetséges korlátait kell tekintetbe venni. Van-e vagy terveznek-e bojlert beszerelni? Van-e a szekrény belsejében lefolyó garnitúra, és ha igen, mekkora helyet vesz igénybe?

;&nbsp

Nyitási mód kiválasztása

A nyitási módról is kell dönteni: Kihúzható front vagy nyílóajtó – automatikus vagy manuális működtetésű? Esetleg munkapultba integrált?

 

A vödrök számának meghatározása

 

A BLANCO SOLON a legközvetlenebb megoldást kínálja a biohulladék gyűjtésére. A munkalapMunkalapba építhető hulladékrendszer szintjébe süllyesztett hulladékgyűjtő lehetővé teszi a hulladékok közvetlen gyűjtését – nem kell többé hajolgatni. A munkalapba integrált funkcionális hulladékgyűjtő magas minőségű és kiegyensúlyozott dizájnjával meggyőző hatást kelt. A munkalapba integrálva a  harmonikusan belesimul a munkakörnyezetbe, ideális a biohulladék gyűjtésére és ártalmatlanítására.Tisztítás és kiürítés céljára egyszerűen és gyorsan kivehető.

 

Munkalapba építhető hulladékrendszerMunkalapba építhető hulladékrendszerMunkalapba építhető hulladékrendszer

 

Extrák

Végül megéri egy pillantást vetni az extrákra, amelyek még kényelmesebb kezelést biztosítanak. a lábbal működtethető, könnyű kihúzó vagy a különösen funkcionális rendszerező fiók.

 

Munkalapba építhető hulladékrendszerMunkalapba építhető hulladékrendszer

Amennyiben cikkünk felkeltette érdeklődését, kérjük kövessen bennünket facebook-on, youtube-on, iratkozzon fel levelező listánkra, illetve böngéssze bizalommal további írásainkat, videóinkat blogunkon. Amennyiben személyesen szeretné felvenni velünk a kapcsolatot az alábbi linken megtalálja elérhetőségeinket!

like us2youtube3hirlevel_calendar2